Vladalina

 1. Principală/
 2. Despre Companie

Despre Companie

Cine suntem

Vladalina SRL – este o bază angro mare şi un magazin-online modern cu bunuri de uz casnic și produse alimentare.

Vladalina SRL – firmă de distribuție și de comerț cu amănuntul în Republica Moldova. Comerțul angro este una dintre ocupațiile noastre principale. În cei 20 de ani de activitate compania a stabilit vânzări angro, a întărit relaţii pe termen lung cu furnizorii și clienții, a adăugat o gamă largă de produse vândute. Noi dezvoltăm în mod activ toate domeniile afacerii noastre. Astăzi Vladalina SRL este unul dintre cei mai mari operatori angro din Moldova. Astăzi, în decizia de a alege un site cu produse angro, toţi aleg www.vladalina.md. Ne-am bazat întotdeauna pe o gamă largă de produse de înaltă calitate și prețuri rezonabile, prin urmare, vă oferim mărfurile angro direct de la producător. Astăzi, catalogul produselor a companiei are mai mult de 8000 de denumiri a celor mai populare produse de pe piața Moldovei, în mod clar reprezentate în sălile de expoziție. Cu toate acestea, procurarea bunurilor angro sau cu amănuntul, o puteţi face atât online cât şi pe teritoriul bazei. Vladalina SRL – magazin online de produse chimice, bunuri de uz casnic și produse alimentare, unde neapărat  veți găsi produsele dorite!

Cu ce ne ocupăm?

O echipă experimentată de specialiști și cunoaşterea condiţiilor caracteristicilor de piață permite îmbunătățirea în mod constant a serviciilor oferite clienților și lărgirea sortimentului de mărfuri. Producătorii angro oferă cele mai bune prețuri pentru clienții noștri! Recepţia lucrează cu ajutorul unui telefon multicanal. Cumpărarea produselor angro sau efectuarea comenzii o puteţi face la numărul de telefon (+373)22-50-50-60. Cu noi achizițiile angro devin mai ușoare! Reprezentanții de vânzări, care vizitează săptămânal puncte de vânzare, ne ajută în mod corespunzător la pregătirea facturilor pentru clienții noștri.

Colaborăm cu serviciul corporativ de îngrijire a clientului, care ajută la rezolvarea cu promptitudine a problemelor apărute în cursul lucrărilor. În orice moment puteți efectua un apel telefonic sau trimite un e-mail la adresa specificată și veți obține răspuns la orice întrebare și ajutor calificat. De asemenea, în caz că este prima dumneavoastră comandă pe site-ul nostru, vă rugăm să consultați managerul și el vă va spune despre regulile de înregistrare a comenzii și condițiile de plată și livrare. Cartea de vizită a companiei este personalul cu o înaltă calificare, precum și un sistem bine dezvoltat de logistică și distribuție, cât şi deservirea în timp și de înaltă calitate a clienţilor. În alegerea site-urilor de furnizori angro, alegeţi ce este mai bun – www.vladalina.md   

 

 
 

Faceți cunoștință - Natur Paradis

În anul 2009 compania a prezentat pieţii noua marcă comercială NATUR PARADIS. Sub denumirea aceasta oferim clienţilor noştrii produse de calitate înaltă, atît importate cît şi cele autohtone. NATUR PARADIS înseamnă gama vastă de produse alimentare, precum: 

- paste făinoase
- cereale
- ulei de floarea soarelui
- pasta de tomate
- mazăre verde
- oţet

Sub propria Marcă Comercială DELIS se vînd produse din napolitane în asortiment.

 

La moment compania cu succes rezolvă următoarele sarcini:

 • Căutarea
  producătorilor
  autohtoni şi
  străini care
  îmbină cel mai
  bun preţ şi
  calitate.

 • Formarea
  gamei de
  produse în
  dependenţă
  de dorinţele
  clientului.

 • Păstrarea
  mărfii la
  depozite
  specializate.

 • Livrarea
  mărfurilor.

 • Comerţ cu
  amănuntul
  şi cu
  ridicata.

 • Primirea
  comenzilor
  prin
  intermediul
  call-centrului,
  reprezentanţilor
  comerciali şi
  internet
  magazinului.

 • Suport
  informaţional
  pentru clienţi.

Toate acestea îi permit companiei Vladalina să atingă scopul principal – să ridice statutul companiei pînă la cel de lider în comerţ cu ridicată în Republica Moldova, astfel, garantînd calitatea mărfii propuse.