Vladalina

  1. Principală/
  2. LIVRARE ȘI COSTUL

LIVRARE ȘI COSTUL

Online market Vladalina.md își ajută clienții să economisească timp și bani prin achiziționarea și livrarea de produse alimentare și alte bunuri. Cumpărarea mărfurilor cu livrare în orice cantitate este acum mult mai ușoară și mai convenabilă!
Cost
Costul livrării în Chișinău și regiuni:
- 45 lei, la comanda până la 1000 lei
- gratis, la comanda mai mare de 1000 lei
Ora și adresa
- În Chișinău, livrarea se efectuează în ziua următoare din momentul solicitării
- Livrare în suburbii / în afara orașului - în 2-3 zile din moment solicitării
- Operatorul va procesa comanda dvs. și vă va contacta în intervalul orelor 09:00 - 18:00 în zilele lucrătoare, iar sâmbăta între 09:00 - 14:00
- Curierul vă va livra comanda (ambalată cu acurateţe) chiar până la intrarea în bloc, după ce v-a anunţat în prealabil 
Achitarea
Achitarea se face la primirea comenzii curierului - cu cardul de credit (VISA, Master Card) sau în numerar Modificarea costului
Costul comenzii poate să difere de cel iniţial în cazul:
- Înlocuirii sau absenței unor produse
- Prezenței în comandă a mărfurilor ponderate. Site-ul indică prețul de bază al mărfurilor vândute în greutate, care poate fi mai mic sau mai mare decât actualul.
 

COMANDAȚI:

Dacă sunteți clientul VLADALINA SRL: sunață-ne (+373) 22-50-50-60 și comandați la operator.

Daca sunteti client nou : apelați și manager responsabil va veni pentru semnarea contractului și selectarea condițiilor optime de livrare .

Condiţiile de livrare

Livrare gratuită a mărfurilor comandate are loc în decursul zilei următoare, cu transportul personal a Vladalinei SRL. Suma minimă de comandă - 1000 lei prin Chișinău.

Doriţi să procuraţi produse alimentare cu livrare la domiciliu? Noi putem să vă indeplinim orice capriciu! Deţinem un sortiment larg de produse la preţuti democratice. Procurarea produselor alimentare cu livrare este foarte uşor: marcaţi mărfurile pe sait, cantitatea şi formulaţi comanda, iar mai apoi noi vom lua legătura cu dumneavoastră sau telefonaţi la numerele indicate. Vă aşteaptă depozit en gros online nostru: totul pentru cofetărie, polofabricate, carne,lactate, caşcavaluri, produse congelate, sosuri, mezeluri, conserve, băuturi alcoolice, tutun, produse alimentare, firme distributie produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte și mai mult!

 

Accesaţi chiar acum!