Vladalina

  1. Principală/
  2. LIVRARE ȘI COSTUL

LIVRARE ȘI COSTUL

Livrarea mărfurilor alimentare şi a altor mărfuri la adresa indicată

Magazinul-online a livrărilor angro Vladalina Srlîi ajută pe clienţii săi să facă economie de timp şi bani la procurarea şi livrarea produselor alimentare şi altor mărfuri. Procurarea produselor online cu livrare în orice cantităţi acum e cu mult mai simplu şi accesibil! Aveţi o sărbătoare? Este necesară procurarea multor produse alimentare şi nu doar? Sau faceţi cumpărături cu o lună înainte ? sau poate vă interesează produsele angro direct de la producător pentru afacerea personală? În orice situaţie livrarea produselor alimentare la domiciliu este o hotărâre raţională pentru cei care îşi pot planifica timpul său!

COMANDAȚI:

Dacă sunteți clientul VLADALINA SRL: sunață-ne (+373) 22-50-50-60 și comandați la operator.

Daca sunteti client nou : apelați și manager responsabil va veni pentru semnarea contractului și selectarea condițiilor optime de livrare .

Condiţiile de livrare

Livrare gratuită a mărfurilor comandate are loc în decursul zilei următoare, cu transportul personal a Vladalinei SRL. Suma minimă de comandă - 1000 lei prin Chișinău.

Doriţi să procuraţi produse alimentare cu livrare la domiciliu? Noi putem să vă indeplinim orice capriciu! Deţinem un sortiment larg de produse la preţuti democratice. Procurarea produselor alimentare cu livrare este foarte uşor: marcaţi mărfurile pe sait, cantitatea şi formulaţi comanda, iar mai apoi noi vom lua legătura cu dumneavoastră sau telefonaţi la numerele indicate. Vă aşteaptă depozit en gros online nostru: totul pentru cofetărie, polofabricate, carne,lactate, caşcavaluri, produse congelate, sosuri, mezeluri, conserve, băuturi alcoolice, tutun, produse alimentare, firme distributie produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte și mai mult!

 

Accesaţi chiar acum!