Vladalina

Нет товаров!

Vladalina SRL: vânzarea de bunuri angro de și cu amănuntul

Vladalina SRL – este o bază angro care are ca scop principal Vladalina SRL - vânzarea de bunuri angro de și cu amănuntul, comerț prin magazinul online, aprovizionare sistematică de bunuri pentru antreprenorii locali, livrarea produselor și a altor articole pentru familii la domiciliu. Baza angro online Vladalina SRL este în creștere rapidă, oferind noi poziții și oportunități clienților săi. Procurarea angro a bunurilor de uz casnic și produselor alimentare a devenit chiar mai ușoră. În cazul în care care sunteți obișnuit să economisiţi atât timp cât și bani, vă sugerăm să faceţi o comandă on-line prin magazinul nostru online. Cumpăra bunuri cu amănuntul și angro prin intermediul magazinului on-line – este astăzi o decizie rațională a oamenilor de afaceri și a familiilor moderne.

In magazinul nostru puteti cumpara aproape orice produs: carne, pește, conserve, cereale, produse de patiserie, produse de cofetărie, alimente semipreparate, ouă, sosuri, mezeluri, brânzeturi, procurarea  condimentelor angro, produse lactate, băuturi alcoolice și nealcoolice, paste, produse din tutun, alte produse alimentare și de uz casnic, precum și produse cosmetice și cadouri. Baza angro Vladalina SRL – este magazinul angrosiştitor, familiilor şi cumpărătorilor raţionali, care iubesc să economisească şi să-şi planifice corect cheltuielile. Procurarea produselor angro – aceasta este o bună oportunitate de a nu plăti prea mult. Procurarea produselor angro –este cea mai bună alegere!

Atunci când veţi face cumpărăturile necesare familiei 1-2 ori pe lună, veţi observa peste ceva timp cât de mult aţi reuşit să economisiţi, având în vedere costurile lor, veţi rămâne plăcut surprins!

Mărfuri cu cel mai bun preț de la Vladalina SRL

Astăzi puteți cumpăra produse populare angro,într-adevăr cu cel mai accesibil preț din Chișinău! În rubrica "produse exclusive" Vladalina SRL, prezintă o gamă largă de produse pentru casa, precum și de o bună calitate a produselor alimentare angro cât şi cu amănuntul la prețuri unice - cele mai mici preturi de pe piata.

Magazinul dispune de o sală de expoziție,unde cumpărătorul poate veni și face cunoștință cu produsele prezentate. Totuşi, pentru a face comandă de produse ango, dumneavoastră o puteţi face atât pe loc, cât şi prin intermediul saitului online www.vladalina.md.